lördag 18 oktober 2014

Pull apart bread

Nu var det längesedan jag bloggade! 
Tyvärr har jag  varken haft ork eller tid att lägga på bloggen de senaste veckorna. Men jag hoppas jag ska få mer energi att bjuda på massor med godsaker och inspiration snart igen... 
Idag provade jag dock en mycket enkel grej som blev riktigt bra och det kommer bli fler varianter på detta goda bröd! Perfekt att bjuda på till tapas eller till något gott kött, sallad eller bara som tilltugg till ett glas gott vin... 



Skär brödet på diagonalen åt båda håll
Sätt ugnen på 200 grader 


(jag har använt mig av tyrolerbröd, ett grövre osötat bröd från mitt jobb)
Lägg brödet på folie
Skär ost i tjocka små skivor


Lägg ost emellan alla brödtoppar

 

smält 30g smör i en kastrull, hacka i en halv röd lök
 2 msk persilja 
2 pressade vitlöksklyfor



Häll över smörblandningen över brödet.


Kläm ihop folien och in i ugnen på 200 grader i ca 15-20 min

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar